Pyydä korjaamoa vaihtamaan renkaat puolestasi

 kesärenkaiden

On melkein aina kannattavaa, vaihdattaa renkaasi korjaamolla, kun on aika vaihtaa kesärenkaiden ja talvirenkaiden välillä. Nyt kun kevät lähestyy, on aika suunnitella, milloin renkaanvaihto suoritetaan. Jos et ole aiemmin vaihdattanut renkaita korjaamolla, on monia syttä antaa heidän tehdä se. Etuna siitä, että korjaamo suorittaa renkaanvaihdon, on, että he voivat tehdä sen nopeasti, oikeilla työkaluilla ja pätevällä henkilöstöllä. Heidän asiantuntijansa voivat tarkistaa renkaat ennen niiden asentamista.

Varmista ennen kesärenkaiden asentamista, että ne ovat tasapainossa, että niissä on riittävä kuvionsyvyys ja että rengaspaineet ovat oikeat. Etuna on, kun asiantuntijat asentavat renkaat, tiedät että he ovat tarkastaneet renkaat, joten sinun ei tarvitse huolehtia. Sama koskee varastointia, jos he ovat varastoineet renkaasi rengashotellissaan, tiedät, että ne on varastoitu turvallisesti, mutta myös että ne on varastoitu oikein. Niitä ei ole altistettu suoralle auringonvalolle, UV-säteilylle tai korkeille lämpötiloille. Tämä auttaa pitämään renkaat ehjinä pidempään.

Voit helposti varata ajan korjaamolle renkaanvaihtoon. On helpompaa, jos renkaat ovat siellä varastossa, sillä voit nopeasti vaan ajaa korjaamolle ja pyytää heitä asentamaan renkaat autoon. Koska heillä on oikeat työkalut ja ne voivat nostaa koko auton, he voivat korvata kaikki neljä rengasta alle 15 minuutissa. Jos he varastoivat renkaita, he myös pesevät renkaat siten, että ne pidetään puhtaina ja puhtaina tien suolasta ja liasta.

Lisätietoja renkaiden vaihdosta ja varastoinnista on osoitteessa https://vianor.fi/