La verkstedet skifte dekkene for deg

sommerdekk,

Det er nesten alltid verdt å få verkstedet til å bytte ut dekkene på bilen din når det er på tide å skifte mellom sommer- og vinterdekk. Nå som våren nærmer seg, er det på tide å planlegge når de skal gjøre ett hjulskift på bilen. Hvis du ikke tidligere har fått verkstedet erstattet dekk for deg, kan det nå være verdt å la dem gjøre det. Fordelen med å ha verkstedet gjøre endringene er at de kan gjøre det raskt, med riktig verktøy og kvalifisert personell. Ekspertene deres kan sjekke dekkene før de monteres.

Før du monterer sommerdekk, må du kontrollere at de er balanserte, at de har tilstrekkelig mønsterdybde og at dekktrykket er riktig. Fordelen med å ha ekspertene til å sette sammen dekkene er at du vet at de har sjekket det, slik at du ikke trenger å bekymre deg. Det samme gjelder lagring, hvis de har lagret dekkene dine på dekkhotellet deres, vet du at de har blitt lagret trygt, men også at de har blitt lagret riktig. De har ikke blitt utsatt for direkte sollys, UV-stråling eller høye temperaturer. Dette hjelper til med å holde dekkene lenger.

Du kan enkelt bestille tid på verkstedet ditt for hjulskift, det er lettere hvis du har dekkene dine i lagring, da du raskt kan snu og få det til uten å forberede deg ved å sette dekkene i bilen. Siden de har ekte verktøy og kan løfte hele bilen, kan de bytte ut alle fire dekkene på mindre enn 15 minutter. Hvis de oppbevarer dekkene, vasker de også dekkene slik at de holdes rene og fri for veisalt og skitt.

For mer informasjon om hjulskifte og lagring, besøk: https://vianor.no/