Kesärenkaat tarjoavat parhaan ajokokemuksen kesäisin

kesärenkaiksi

Kesärenkaat on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn kesäkaudella. Yksi kesälle ominainen piirre on lämmin sää; ainakin niin useimmat ihmiset yhdistävät kesät. Renkaita, jotka on suunniteltu asfaltilla ajamiseen normaalilla kesälämpötilalla, kutsutaan kesärenkaat. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin sekä kuivilla että märillä teillä. Sinun on voitava luottaa kesärenkaisisi vakauteen ja pitoon koko kesäkauden ajan, kunnes taas vaihdat talvirenkaat. Kesärenkaidesi pitäisi myös estää vesiliirtoa, kun ajat rankkasateessa.

Korkealaatuisilla renkaat on alhainen vierintävastus, joka antaa pyörien pyöriä vähemmällä energialla, mikä johtaa sekä alhaisempaan polttoaineenkulutukseen että renkaan kulumiseen. Tämä seikka mahdollistaa niille myös pidemmän ongelmavapaan käyttöiän. Alhainen vierintävastus johtaa myös alhaisempiin hiilidioksidipäästöihin ja rengasjätteisiin, mikä on hyvä ympäristön kannalta. Sinulla on myös suurempi vierintävastus ajaessasi liian matalilla rengaspaineilla, mitä tulisi välttää yllä esitetyistä syistä. Pieni kulutuspinnan syvyys voi vaikuttaa ajoturvallisuuteen, koska pito on huonompi, se pidentää jarrutusmatkaa ja vähentää kykyä työntää pois tienpinnalla olevaa vettä. Siksi sinun on vaihdettava renkaat kulutuspinnan syvyyden tiputtua alle 4mm.

Lisätietoja kesärenkaista löytyy osoitteesta https://www.nokianrenkaat.fi/