Sommerdekk gir den beste kjøreopplevelsen om sommeren

sommerdekk

Sommerdekk er designet for optimal ytelse i sommersesongen. Den ene tingen som kjennetegner somrene er at du har varmt vær; i det minste er det det folk forbinder med somrene. Dekk som er designet for å kjøre på asfalt ved normale sommertemperaturer kalles sommerdekk. De er designet for å fungere godt på både tørre og våte veier under sommerforhold. Du må kunne stole på sommerdekkene dine for stabilitet og grep i hele sommersesongen til du bytter til vinterdekk. Sommerdekkene dine skal også kunne forhindre vannplaning når du kjører i kraftig regn.

Dekk av høy kvalitet vil ha lav rullemotstand som gjør at hjulene kan svinge med mindre energi, noe som fører til både lavere drivstofforbruk og dekkslitasje. Gi dem et lengre problemfritt liv. Lav rullemotstand fører også til lavere CO2-utslipp og dekkavfall, noe som er bra fra miljømessig synspunkt. Du har også høyere rullemotstand når du kjører med under oppblåste dekk, noe som bør unngås på grunn av årsakene ovenfor. Lav slitedybde er noe som kan påvirke kjøresikkerheten, da du får dårligere grep, forlenger bremseavstanden og reduserer muligheten til å skyve vekk alt vann som er på veibanen, og det er grunnen til at du må bytte dekk når du går under 4 mm dybdenivå.

For mer informasjon om sommerdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/