Nyere Dekk Har En Tendens Til Å Bli Bedre Med Flere Nyvinninger

dekk

De fleste dekk ser kanskje like ut, men sannheten er til og med for samme merke og modell, det er lagt til oppdateringer og innovasjoner som forbedrer ytelsen. De ekstra sikkerhetsfunksjonene kan være forskjellen mellom en nestenulykke og en ulykke. Ved å velge nye modeller av høy kvalitet vil du stadig forbedre sikkerheten og ytelsen.

Når det gjelder sommerdekk, er flere innovasjoner relatert til forbedret ytelse på våte overflater og redusert rullemotstand og støy. Når det gjelder støyreduksjon, kommer det hovedsakelig fra nyvinninger som Silent Groove Design, som er en innovasjon på veggene i dekkets langsgående ribber som forbedrer kjørekomforten. Med halvkuleformede innrykk som likner overflaten på en golfball. Dette kontrollerer luftstrømmen til dekket, med innrykkene som kutter ut alle lyder indusert av kantene på tverrsporene og forhindrer ubehagelige hylelyder. Denne designen reduserer støynivået både i og utenfor kjøretøyet, noe som gjør kjøringen mer behagelig og rolig. Silent Groove Design reduserer luftmotstanden, som kjøler dekkets overflate.

Andre nye innovasjoner inkluderer også spesielle swoop-utformede spor i dekkene som forbedrer det våte grepet og forhindrer vannplaning selv under vanskelige værforhold. Svingsporene er bygget på de tverrgående hovedsporene på dekkets indre skulder. Disse elliptiske innrykkene lagrer mer vann etter hvert som volumet av de tverrgående sporene øker. Denne designen sikrer et utmerket grep selv når dekket slites, siden sporen er større i bunnen. Dette gjør at volumet øker i stedet for å avta.

Som du kan se, ved å investere i dekk fra produsenter som har forsket på og utviklet dekk, vil du sikre at de nye dekkene dine er fullpakket med nye innovasjoner som er på plass for å forbedre sikkerheten din. Situasjonen er kanskje enda viktigere for vinterdekk.

For mer informasjon om de nyeste lanserte dekkene, besøk: https://www.nokiantyres.no/